STRUCTURI DE PRIMIRE

Societatea are o capacitate de cazare în funcţiune de aproximativ 700 locuri  şi o capacitate de servire în restaurante şi terase amenajate de 1250 locuri, structuri de primire  de care pot beneficia turiştii care vin la odihnă şi tratament în  staţiunea Băile Govora.

HOTEL PALACE ****

Monument istoric construit în perioada 1911–1914, HOTEL PALACE**** a fost primul hotel cu baza de tratament din Romania, construit dupa planurile arhitectului francez Eduard Doneaud, lucrarile fiind coordonate de catre doi specialisti de renume: inginerul roman Bratescu si italianul Pukliky. Arhitectura cladirii este eclectica cu influente de art nouveau si elemente de arhitectura neoromaneasca. Pentru ca greutatea constructiei sa fie cat mai mica, peretii despartitori au fost, confectionati din pluta. Cladirea are 365 de goluri (usi, ferestre etc.), cifra simbolizand numarul de zile dintr-un an.
HOTEL BELVEDERE ***

Renovat in anul 2005, are o capacitate de 76 locuri de cazare repartizate in 3 apartamente, 1 garsoniera, 17 camere cu 2 paturi, 17 camere cu pat dublu dotate cu TV cablu,  minibar, telefon, baie proprie,  restaurant cu o capacitate de 94 locuri, terasa de 64 locuri, bar de zi cu 20 locuri, lift, parcare, parc propriu, foisor.
Baza de refacere a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare.
Sala de conferinta ofera 80 locuri si este dotata cu aparatura moderna, ecran, videoproiector, acces internet etc.
HOTEL PARC **

Situat aproape de centrul oraşului, are o capacitate de cazare de 195 locuri repartizate pe 5 etaje astfel:
1 garsonieră , 7 camere cu 3 paturi cu baie proprie, 70 camere cu 2 paturi cu baie proprie, 16 camere cu 2 paturi cu baie comună dotate cu TV, cablu, telefon, restaurant cu capacitate de servire de 160 locuri, bar de zi – 20 locuri, terasă 60 locuri, bază de tratament proprie, lift, parcare.
CASA GOVOREANĂ***

Popas cu specific tradiţional oltenesc cu 8 locuri cazare repartizate în 3 camere duble si un apartament, salon tradiţional cu 42 locuri, cramă cu 42 locuri, terasă cu 60 locuri, parcare.
Vezi galerie foto ››
VILA Crinul**

Vila Crinul - 24 locuri repartizate în: 12 camere cu 2 paturi cu baie proprie.
Popas Turistic SILVA*

Situat intr-un cadru natural deosebit, are o capacitate de cazare de 72 locuri în bungalow – uri cu caracter sezonier, restaurant –180 locuri, terasă 84 locuri, parcare.
Ştrandul SALUS*

Situat la intrarea în oraşul Băile Govora . este dotat cu 2 bazine cu apă dulce şi un bazin cu apă iodată ce ajută la tratarea bolilor reumatismale şi respiratorii, bar I (cca 30 locuri ), terasă , parcare, 48 locuri de cazare în căsuţe, 40 locuri  de campare cu caracter sezonier.
 
OFERTE SPECIALE
Paste si 1 Mai
HOTEL Palace****
Locuri de munca ››
Harta loc. Baile Govora ››
Harta jud. Valcea ››
Harta Judetului Valcea
 
Achizitii Publice
Anunt recrutare personal
 
   
 
Copyright © 2007 Baile Govora SA | Toate drepturile rezervate.
produs: stefany art | fotografie / design: george cristian enache